GRATIS BEZORGEN

U heeft een drukke week en wilt toch graag vers, ambachtelijk gebakken brood. Of u heeft aan het eind van de dag tijd om brood te halen, maar het brood dat u wilt is regelmatig ‘op’. Dan is onze nieuwe bezorgservice een uitkomst voor u! U bestelt het brood wat u wilt en op een vaste dag in de week bezorgen wij het gratis bij u thuis.

Onze broden

Ambachtelijk gebakken brood, dat is wat wij u bieden. Pure ingrediënten, gebakken door bakkers met passie voor het bakkersvak. Vakmanschap wat al decennia lang doorgegeven wordt; van grootvader op vader op zoon, al meer dan 150 jaar lang.

Altijd vers

Gegarandeerd vers brood. Wij bakken het brood aan het eind van de ochtend en een paar uur later heeft u het in huis! Wij maken al ons brood oude familierecepten en gebruiken een fijner meelsoort met betere eiwitkwaliteit, zonder toevoegingen van conserveermiddelen en kunstmatige geur- en kleurstoffen, waardoor het brood langer vers blijft.

Gemakkelijk bestellen

U kunt het brood eenvoudig via onze webshop bestellen. Tot 23.00 uur de avond ervoor! U bestelt wat u nodig hebt en grijpt niet meer mis.

Gratis bezorgen bij webshop bestellingen.

Wij bezorgen uw brood gratis bij u thuis op een vaste dag in de week. Wanneer u niet thuis bent, zetten we het op de plek die u heeft aangegeven. In de schuur, garage, achter uw huis of bij de voordeur… u kiest de voor u gemakkelijkste oplossing! Gemak dient de mens.

Veilig betalen

Betalen doet u makkelijk en veilig met iDEAL.

GRATIS Bezorgdagen:

Donderdagochtend: Nunspeet en Hulshorst
Vrijdagmiddag: Elburg, Oostendorp, ’t Harde, Doornspijk en de Hoge Enk

Op de andere dagen is bezorgen ook mogelijk maar zijn hier kosten aan verbonden.

Webshop